Makelaar Ommoord

Ruseler Makelaars Ommoord

Het kopen of verkopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als makelaar Ommoord dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoop- of verkoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en in principe zelfs het voortouw zouden kunnen nemen als je dat zelf niet wilt. Je kunt altijd bij ons terecht als je je huis wilt verkopen of laten taxeren, maar ook voor ondersteuning bij aankopen.

Ommoord is een wijk in het noordoosten van Rotterdam, en biedt heel veel mogelijkheden op de woningmarkt, of u nu op zoek bent naar een startersappartement of juist een ruimere gezinswoning in het groen. Met zo’n diverse markt, die uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als je makelaar Ommoord door en door kent. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij zijn al vele jaren actief op de Ommoordse woningmarkt, en zijn goed op de hoogte van alles wat er in Ommoord speelt.

De vertrouwde Ruseler aanpak

Ruseler is aangesloten bij en gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op deskundige, onafhankelijke en betrouwbare wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk altijd een stap verder te zetten, en bij iedere fase van het aankoop-, verkoop- of taxatieproces met jou mee te denken. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een makelaar Ommoord.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Meer informatie?