Ruseler Makelaars

Wij willen weten en voelen wat er speelt in de regio

Al bijna een halve eeuw lang werken we bij Ruseler Makelaars met veel plezier vanuit de kantoren in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel. Onze medewerkers weten, wat er gaande is in de huizenmarkt in Prinsenland, gemeente Zuidplas, Het lage Land, Oosterflank, Ommoord, Nieuw Terbregge, De Esch, Zevenkamp, Kralingse Veer en last but not least in Capelle aan den Ijssel en Rotterdam-Nesselande. Wij weten niet alleen wat de regionale huizenmarkt doet, maar ook wat er gebeurt bij ondernemers en wie er in de diverse stadsdelen wonen. We vinden het belangrijk, dat we voelen en weten wat er in regio speelt.

Makelaars by D&S

Samen met D&S Makelaars in Schiedam, Klip & van Wijk Makelaars in Spijkenisse en Rockanje vormen Ruseler Makelaars in Rotterdam-Nesselande en Capelle aan den IJssel de Makelaars by D&S. Onze 5 NVM-kantoren hebben daarmee een groot bereik in de regio Groot-Rijnmond en kunnen buigen over meer dan 40 jaar ervaring in de makelaardij. De Makelaars by D&S zijn lokale makelaars met kennis van de nationale vastgoedmarkt. De Makelaars by D&S maken op hun beurt onderdeel uit van de landelijke D&S Groep waaronder ook de disciplines VVE Beheer, Beleggingen in Onroerende Zaken, Vastgoedbeheer en Bouwbedrijf vallen. Kennis van de vastgoedmarkt en de nuchtere no-nonsense aanpak kenmerken al ruim 40 jaar het ondernemerschap van de D&S Groep waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in het historische Schiedam.

Divers woonaanbod en loyale klanten

Mieke Brand, makelaar en register taxateur bij Ruseler Makelaars, omschrijft de woningen die zij verkopen en aankopen, als uiteenlopend: “In onze etalages zie je een divers woonaanbod. Het loopt uiteen van starterswoningen tot de hogere prijsklassen. Daarbij richten we ons vooral op bestaande bouw.” Klanten begeleiden met een van de belangrijkste beslissingen in hun leven is elke dag weer een mooie uitdaging, vindt collega-makelaar en register taxateur Monique van der Giessen-Groenewegen: “Klantgerichtheid en eerlijkheid is voor ons heel belangrijk. Evenals het onderhouden van korte lijnen met de klant. Relaties komen vaak bij ons terug en promoten onze kantoren in hun netwerk.”

test

“We onderhouden korte lijnen met de klant. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.”

Meer informatie?