Makelaar Prinsenland

Ruseler Makelaars Prinsenland – Rotterdam

Prinsenland is een fijne wijk in het noordoosten van Rotterdam, en biedt mogelijkheden voor bijna alle woningzoekenden, of je nu op zoek bent naar een startersappartement met goede verbindingen naar het centrum of juist een ruime gezinswoning. De OV-verbindingen zijn uitstekend dankzij de goede metroverbinding en de nabijheid van het treinstation Rotterdam Alexander, en tegelijkertijd ligt het prachtige Kralingse Bos op een steenworp afstand. Met zo’n diverse woningmarkt, die uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als jouw makelaar de wijk Prinsenland door en door kent. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij opereren al vele jaren op de woningmarkt in Prinsenland en omstreken, en zijn zeer alert op alle nieuwe ontwikkelingen in de wijk.

Het kopen of verkopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als makelaar in Prinsenland dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoop- of verkoopproces kunnen bijstaan en adviseren, en je desgewenst zelfs het grootste deel van het werk uit handen kunnen nemen. Je kunt altijd bij ons terecht als je je huis wilt verkopen of laten taxeren, maar ook voor ondersteuning bij aankopen.

De vertrouwde Ruseler aanpak 

Ruseler is aangesloten bij én gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op onafhankelijke, betrouwbare en deskundige wijze wordt bijgestaan. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk bij iedere fase van het aankoop-, verkoop- of taxatieproces met jou mee te denken, en op die manier altijd uit te blinken in onze dienstverlening. Het contact is laagdrempelig en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een makelaar in de wijk Prinsenland.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Meer informatie?