Aankoopmakelaar Oosterflank

Ruseler Makelaars Oosterflank

Oosterflank is een wijk in het noordoosten van Rotterdam, en biedt heel veel mogelijkheden voor woningzoekenden. Door de uitstekende bereikbaarheid van de metro en de nabijheid van het treinstation Rotterdam Alexander, zijn de ov-verbindingen zeer goed. Het Alexandrium stelt je in staat om om de hoek heerlijk te winkelen, terwijl de wijk ook uitstekende scholen heeft. In Oosterflank kun je precies de woning vinden die je zoekt, of je nu op zoek bent naar een ruimere gezinswoning of juist een startersappartement.  Met zo’n diverse markt, die uitstekend weerspiegeld wordt in ons woningaanbod, is het natuurlijk fijn als je aankoopmakelaar Oosterflank door en door kent. Bij Ruseler kun je daar gerust op zijn. Wij zijn namelijk al vele jaren actief op de woningmarkt in Oosterflank, en zijn goed op de hoogte van alles wat er in de wijk speelt.

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste en belangrijkste beslissingen die je in je leven zult nemen. Terwijl jij je hier waarschijnlijk maar enkele keren mee bezig hoeft te houden, is het voor ons als aankoopmakelaar Oosterflank dagelijkse kost. Al deze ervaring betekent dat wij je in het hele aankoopproces kunnen bijstaan en adviseren. Je kunt altijd bij ons terecht als je een huis wilt aankopen, maar ook als je je huis wilt verkopen of laten taxeren.

 

De vertrouwde Ruseler aanpak 

Ruseler is aangesloten bij -en gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Door dit keurmerk kun je ervan verzekerd zijn dat je op een betrouwbare, onafhankelijke en deskundige wijze wordt geholpen. Daarnaast zorgt onze integratie in het NVM-netwerk er ook voor dat de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk stijgt. Toch is dit niet het voornaamste waar wij ons bij onze klanten mee willen onderscheiden. Bij Ruseler proberen we namelijk om bij iedere fase van het aankoopproces met jou mee te denken, en je op deze manier zo veel mogelijk te ontzorgen. Het contact is laagdrempelig, en jouw belangen staan bij Ruseler altijd voorop. Kortom, wij zijn alles wat je zoekt in een aankoopmakelaar in het Rotterdamse Oosterflank.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Meer informatie?