Huis laten taxeren in Oosterflank

Waarom je huis laten taxeren?

Er zijn veel uiteenlopende redenen om een huis te laten taxeren in Oosterflank. Een nauwkeurige taxatie kan je namelijk veel geld besparen of opleveren. Het meest voor de hand liggende voorbeeld hiervan is als je van plan bent om je huis te verkopen. Een taxatie helpt je namelijk bij het bepalen van een reële verkoopprijs, die regelmatig hoger uitvalt dan je denkt. Door een marktconforme prijs te vragen, is het bovendien waarschijnlijker dat je snel een koper vindt, waardoor je niet met dubbele lasten komt te zitten. Ook bij een aankoop is het verstandig om het huis te laten taxeren, zodat je je hypotheek zo scherp mogelijk kunt afsluiten. Hiermee kun je je vaste maandlasten aanzienlijk drukken. 

Ook als je niet wilt kopen of verkopen kan het zeer nuttig zijn om je huis in Oosterflank te laten taxeren. Het kan namelijk zo zijn dat de WOZ-waarde van je huis te hoog is ingeschat, waardoor je te veel gemeentelijke belastingen betaalt. Een taxatie kan deze waarde naar beneden laten bijstellen, waardoor je vaste lasten kunnen afnemen. Bovendien kan een huis laten taxeren in Oosterflank handig zijn als je je hypotheek wilt oversluiten, of als je het huis wilt laten vererven. Als huiseigenaar is het sowieso goed om een actueel beeld te hebben van de waarde van je huis, en Ruseler Makelaars is de uitgelezen partij om je daar inzicht in te verschaffen. Voor een nauwkeurige taxatie heb je immers een ervaren en betrouwbare makelaar nodig.

Taxaties in Oosterflank door Ruseler

Ruseler is als taxateur geregistreerd bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en het Nederlands Register Vastgoed en Taxateurs (NRVT). Dit betekent dat wij voor alle banken en hypotheekverstrekkers bevoegd zijn tot taxeren , en we je zowel kunnen helpen bij gevalideerde en ongevalideerde taxaties. Als je een huis wilt laten taxeren in Oosterflank, kun je er dus gerust op zijn dat wij kwaliteit leveren. Zodra je ons alle benodigde stukken hebt toegestuurd, komt onze taxateur op korte termijn bij jou langs voor een woningopname. Nadat hij zijn rapport op kantoor volledig heeft uitgewerkt, wordt het indien nodig ter validatie opgestuurd naar het NWWI . Zodra wij het terug ontvangen hebben, en wij tevreden zijn met het eindrapport, ontvang je het zo snel mogelijk van ons. Desgewenst kunnen we je volledig door het taxatierapport heen gidsen. Dat is de service die je van ons gewend bent.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten als aankoopmakelaar Oosterflank, of wil je eerst nog meer informatie inwinnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Meer informatie?